dilluns, 12 de setembre del 2022

Informacions de cara al nou curs

Missatge important de cara al proper curs

Esperem que hagueu passat un molt bon estiu i que hagueu descansat força perquè nosaltres tornem amb moltes ganes i molts canvis!!!

D’entrada, les monitores que es van incorporar a l’esplai des del juny i que s’ho van passar tan bé a les colònies d’estiu, formaran part del nucli dur d’aquest nou esplai que volem construir. Amb els valors de sempre, volem iniciar un seguit de projectes (remodelació del local, projecte solidari) que acompanyin un seguit d’activitats (d’estil ben diferent) per divertir tot educant.

El Grup de Joves i Esplai Minuatx continuarà duent a terme les seves activitats de lleure educatiu pels vostres infants principalment al local de sempre (carrer dels Dipòsits Vells S/N de Manresa) i els dissabtes, però aquest curs de 10h a 12h, exceptuant el dia de GALL, l’Esplaiada i alguna excursió que tenim pensat fer, així com les colònies.

Creiem que en les darreres colònies vam mostrar el que podem aconseguir amb aquest esplai: ser un espai de relax, lleure i reflexió per a que cada infant mostri tot el seu potencial tot divertint-se.

Estem molt contents que ja hagi arribat setembre perquè estem deleitosos perquè arribi el 1r d’octubre d’aquest any, que serà l’inici d’aquest curs del Minuatx.

Us adjuntem el PDF. amb la inscripció tot recordant-vos que per aquelles famílies que no puguin pagar el preu anual per inscriure el/s seu/s infant/s, es pot pagar en terminis o podem demanar una beca. No volem que ningú es quedi sense poder gaudir de l’esplai per raons socioeconòmiques.

Una abraçada ben forta a tots i totes i gràcies per la confiança,

De part del nou grup de monitors i monitores.